Såhär handlar du på infinitiofashion.nu

För att hitta runt på sidan finns det olika alternativ. Kan du produktens namn eller artikelnummer så kan du använda sökverktyget genom att klicka på förstoringsglaset i menyn till vänster. Om du inte kan något av ovanstående eller handlar för första gången navigerar du enklast genom att trycka på ‘SHOP‘ i menyn, då dyker alla plagg upp i färgkombination.

När du väl har hittat en produkt så kan du klicka på “Välj alternativ” för att få en mer utförlig beskriving om produkten. Knappen ‘Lägg till i kundvagn‘ gör att din produkt hamnar i kundvagnen längst till höger – där kan du se alla dina varor och ändra bland din order innan du betalar.

Det går bra att handla på vår shop både som medlem eller ickemedlem. Om det är första gången du handlar och vill ta del av våra erbjudanden är det viktigt att du först registrerar dig själv som ny användare genom att klicka på ‘registrera’.

När du väl kommer till kassan är det viktigt att du gör en överblick över din beställning. En lagd order går inte att ändras! Har du rabattkod eller dyligt lägger du in denna genom att klicka på ‘RABATTKOD’.

KUNDSERVICE