Milana Chigridow, @norrskenet klädd i vår ‘Cocktail evening’

Alltså hur vacker är inte Milana Chigridow i vår cocktail evening klänning? Hon skrev ett så fint inlägg om oss som jag ville dela med mig utav. Du hittar mer av Milana, aka Norrskenet här!

Urdrag från Mailan’s blogg!


Är inte detta en riktig drömklänning? Jag känner mig som en rosett i den! När grundarna av Infinitio Fashion hörde av sig för att erbjuda mig en av deras klänningar så föll jag pladask för denna, den är så lyxig och färgen fullkomligt lyser.

Isn’t this a real dream dress? I feel like a bow in it! When the founders of Infinitio Fashionoffering me one of their dresses, the choice was easy this one, it’s so luxurious and the color is so lush!
Här ser man tydligt hur rik den röda färgen är! Sånt tycker jag är jätteviktigt när jag väljer kläder; jag älskar pastell-färger och färgglada toner, färgerna får inte bli ”dassiga” liksom, då går dem bort direkt.

Here you can see how rich the color is! I think it’s really important when I pick clothes; that the colors will be rich and dazzling, otherwise I wont wear it. 


Vi fotade denna morgon vid riksdagen faktiskt. Detta var på en enskild holme precis mellan Gamla stan och centralen, byggnaden var väldigt klassisk och kändes nästan tagen ur Paris. Hela detta hus/palats var en enda ö, tänk er att bo där! Men det tillhör riksdagen så för tillfället kan man bara jobba där.

We took all of these photos at the Riksdag. This building was located on an individual island just between the Old Town and the Central, the building was very classical and felt almost like taken from Paris. This whole house/palace was a single island, imagine living there! But it belongs to the Riksdag, so at the moment you can only work there.


Åter till klänningen: modellen heter Bandage (obviously då den är som virad runt en)  och ni kan hitta den här! Om ni uppger mitt namn (MILANA) vid köp så får ni ytterligare 10% rabatt! Jag har storlek S (jag är 171 cm och pendlar mellan S och M) men den satt väldigt bra och mjukt.

Idag bar jag den bara med höga stövlar, men jag älskar ju att bära mina favoritplagg även i vardagen så jag kommer säkerligen para ihop den med gråa stickade cashemere tröjor och bara låta kjolen synas, det blir ett perfekt julplagg under december. Sen har jag även en nästan lika vid och yvig blå kjol – som jag tror att det blir snyggt att ha över om jag bara vill använda klänningen som topp. Alla varianter går helt enkelt!

Back to the dress: The model is called Bandage (because  it’s twisted around me like one) and you can find here! If you enter my name (MILANA) on the check-out you will get another 10% off! I have size S (I’m 171 cm and usually wear S and M). Today, I wore it with knee high boots, but I love wearing my favorite clothes in my everyday life so I will certainly pair it with gray knitted cashmere sweaters and just let the dress look like it’s a only a skirt, it will be a perfect Christmas piece in December. Then I also have an almost as wide blue skirt – which I think will pair up perfectly if I just want to use the dress as a top. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *